Bergspräckare

Bergspräckare

Vi på Rockbreaker Tools AB säljer och servar maskiner och produkter inom sten och bergspräckning. Vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg och säker i ditt köp av våra maskiner.

Rockbreaker Tools försöker alltid vara prisvärda, lyhörda och tillmötesgående, något vi tror du som kund uppskattar. Tveka inte att höra av dig till oss för ytterligare information.

Ska du spräcka berg och är ute efter bergspräckare så läs gärna mer om våran Super Wedge här.

Rockbreaker Tools AB

  • Informerar
  • Demonstrerar
  • Säljer
  • Servar

Super Wedge

Våran SUPER WEDGE är en ny produkt i Sverige som bland annat används vid tätbebyggda områden där bergsprängning idag inte är möjlig eller kräver restriktioner. Super Wedge trivs i trånga miljöer.

En kraftfull bergspräckare av det smidigare slaget

Nu kan vi på Rockbreaker Tools AB stoltsera med våran relativt nya produkt inom bergspräckning i Sverige, Super Wedge. Maskinen är optimal för att splittra berg i trånga, tätbebyggda och svårhanterliga situationer där bergsprängning är svårt eller kräver restriktioner. Är du intresserad av lägga beslag på en Super Wedge så demonstrerar vi gärna maskinen för er, eller ring oss för ytterligare information. Välkomna att höra av er!

Allmän information

Super Wedge är en smidig bergspräckare och ny produkt i Sverige som bland annat används vid tätbebyggda områden där bergsprängning idag inte är möjlig eller kräver restriktioner.

Video

super-wedge-play

Se videon om Super Wedge

Galleri

 

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan och skicka iväg så hör vi av oss inom kort!


Please leave this field empty.


Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig!

Please leave this field empty.